Szállítási és fizetési feltételek

Megrendelését 12 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg.  Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni vagy a szolgáltatást igénybe venni.

Házhoz szállítás esetén: 

A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a rendelés leadástól számított 1-3 munkanapon történik. A kiszállítás megkezdésekor a futár telefonon értesíti Önt.

A kézbesítés költsége bruttó 1490 Ft.

A szállítás 13 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

A Salon Tools Kft. fenntartja azt a lehetőséget, hogy esetenként a GLS Magyarországtól eltérő futárszolgálatot alkalmazzon.

A Salon Tools Kft. csomagküldő szolgáltatásának működési területe Magyarország egész területe. Mivel külföldre nem áll módunkban szállítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott országban cégünk rendelkezik-e kereskedővel, illetve lehetőség van-e a termékek eljuttatására. Megértésüket köszönjük.

A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét előre utalással, valamint utánvéttel fizetheti. Utánvét kezelésre nem számolunk fel külön díjat. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges.

Előre utaláshoz szükséges adatok:

Salon Tools Kft.
11714006-20461531
IBAN: HU98117140062046153100000000