Salon Tools Hűségprogram

A Salon Tools rendszeres vásárlóinak még több kedvezményt kínálunk!

Adj le egy rendelést és pontjaidat a rendelés teljesülése után megkapod!

Hány pont jár egy termékért?

A megszerezhető hűségpontokat a termékoldalakon találod. A teljes rendelésedért járó pontok fel lesznek tüntetve a Kosár, valamint a Pénztár oldalakon.

Mikor kapom meg a pontjaim?

A hűségpontok a rendelésed teljesülése után válnak felhasználhatóvá. A hűségpontjaid egyenlegét a Fiókom -> Pontjaim menüpont alatt találod.

Hogyan használhatom fel a pontjaim?

1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. Gyűjtsd a pontjaidat és használd fel őket következő rendelésednél. A felhasználásukhoz rendeléskor kattints a „Pontok beváltása” gombra a fizetés oldalon, és rendelésed végösszegéből az egyenleged alapján rendelkezésre álló pontok összege azonnal levonódik.

Mennyi ideig érvényesek a hűségpontok?

A hűségpontok jóváírásuk dátumától számítva 60 napig érvényesek. Ha visszamondasz egy rendelést, amiért hűségpontokat kaptál, a pontok az egyenlegedből levonásra kerülnek.

Vannak olyan termékek, amelyekért nem jár hűségpont?

Igen, néhány termék után nem jár hűségpont.

Hogyan használhatom fel pontjaimat, ha csak ritkán van szükségem kellékekre?

A Salon Toolsnál a fodrászkellékeken kívül számos, a mindennapi szalon működéshez nélkülözhetetlen termék kapható. Lépj be a Szalon üzemeltetés termékkategóriába és használd fel pontjaidat tisztítószerek, mosogatószerek, papírtörlők vagy egyéb más üzemeltetéshez szükséges termékre.

Vannak a felhasználásra vonatkozó korlátozások?

A hűségpontok csak a rendelésben található termékek árának kifizetésére használhatók fel. Felhívjuk figyelmedet, hogy a pontok a szállítási díj kifizetésénél nem válthatók be. Egyazon rendelés kifizetésénél a kedvezményes kuponok és a pontok nem összevonhatók. Az áru visszaküldése esetén a termék után kapott hűségpontok levonásra kerülnek pont egyenlegedből.